Presedintele Nicolas Sarkozy si Carla Bruni, supermodelul devenit cantareata, s-au casatorit sambata la Palatul Elysee, iar fosta Prima Doamna Bernadette Chirac, sotia predecesorului lui Sarkozy la conducerea statului, Jacques Chirac, a felicitat no
Presedintele Nicolas Sarkozy si Carla Bruni, supermodelul devenit cantareata, s-au casatorit sambata la Palatul Elysee, iar fosta Prima Doamna Bernadette Chirac, sotia predecesorului lui Sarkozy la conducerea statului, Jacques Chirac, a felicitat noul cuplu prezidential. Un purtator de cuvant al lui Sarkozy a refuzat sa comenteze stirea difuzata de RTL.

"A te casatori la Elysee este un lucru minunat", a spus Bernadette Chirac, sotia fostului presedinte Jacques Chirac, citata de postul de radio RTL. "Vreau sa transmit cele mai bune urari acestei familii nou intemeiate. Ea este foarte, foarte frumoasa", a spus Bernadette Chirac, referindu-se la Carla Bruni, dar, precizeaza Reuters, nu a reiesit clar din context daca fosta Prima Doamna a fost prezenta sau nu la ceremonie.

Mireasa a fost imbracata in alb
Stirea casatoriei lui Sarkozy fusese difuzata mai intai de postul de radio RTL, care nu cita sursa acestei informatii, dar preciza ca evenimentul a fost oficiat de primarul arondismentului VIII din capitala franceza si ca a avut loc la Palatul Elysee.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.