Brasov - Protestatar batut salbatic
Strazi blocate, oameni care se imbranceau, gardieni publici care “supravegheau vigilent” la buna desfasurare a lucrurilor... Asa a aratat lansarea candidaturii primarului democrat al B
Brasov - Protestatar batut salbatic
Strazi blocate, oameni care se imbranceau, gardieni publici care “supravegheau vigilent” la buna desfasurare a lucrurilor... Asa a aratat lansarea candidaturii primarului democrat al Brasovului, George Scripcaru. Lansarea candidaturii controversatului primar democrat al Brasovului, George Scripcaru, pentru un nou mandat la Primarie, s-a lasat cu imbranceli si blocarea unei strazi intregi de catre gardienii publici loiali primarului. Punctul culminant al evenimentului de la sala Reduta a fost bataia sora cu moartea, pe care i-au administrat-o gardienii celui mai vechi protestatar din tara, si chiar din Europa, Gheorghe Botorog. Acesta protesteaza in fata Primariei si Prefecturii de peste patru ani, neintrerupt, pentru faptul ca actualul primar i-a sechestrat si taiat toate vitele, razbunare pentru perioada in care lucrau impreuna la fabrica de paine, inainte de 1989. Reprimare la sange. Vineri dupa-amiaza, Botorog s-a instalat in fata salii Reduta unde a protestat pasnic in momentul venirii baronilor pedelisti, Blaga, Boc, Stolojan si Scripcaru, dar si Elena Udrea. Imediat dupa intrarea acestora in sala, protestatarul a fost tavalit pe jos, batut si arestat de gardienii lui Scripcaru, amintind de scenele de reprimare a protestatarilor dintr-o tara a lumii a treia. Nepasatori, baronii PDL au trecut pe langa Botorog, iar gardienii au primit ordin de la primar sa-l rupa cu bataia pe protestatarul deposedat de Scripcaru de toata averea sa. Desi a depus nenumarate plangeri penale impotriva gardienilor brasoveni, selectati de primar din drojdia societatii brasovene, care l-au batut sistematic, organele statului par paralizate in fata lui Scripcaru, nici o ancheta nefiind dusa pana la capat in acest caz. Jurnalistii, indepartati. Scenele halucinante de reprimare a singurului opozant prezent in fata salii de conferinta a primarului au fost tinute departe de ochii presei. Presa care a fost indepartata cu amenintari de aceleasi gorile ale eternului candidat al PDL la Primaria Brasovului, primarul George Scripcaru, care este si vicepresedinte national al democrat-liberalilor. Chestionat de jurnalisti, primarul a declarat: “Nu stiu ce au facut gardienii, nu stiu ce face fiecare. N-am cum sa-l controlez pe oricare care-si face datoria”. Fara comentarii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.