Negotul cu obiecte ce au apartinut cuplului Ceausescu nu este rentabil. Asta in conditiile in care bunurile din vila de protocol a cuplului Ceausescu nu prezinta interes nici macar pentru colectionarii de arta. Nici un iesean nu a cumparat documenta
Negotul cu obiecte ce au apartinut cuplului Ceausescu nu este rentabil. Asta in conditiile in care bunurile din vila de protocol a cuplului Ceausescu nu prezinta interes nici macar pentru colectionarii de arta. Nici un iesean nu a cumparat documentatia pentru licitatia bunurilor existente in Casa de Oaspeti Bucium, potrivit reprezentantilor Bursei Romane de Marfuri-Terminalul Iasi. „Am primit doar doua telefoane de la niste persoane fizice, insa nici una din ele nu a venit sa achizitioneze documentatia necesara. Vanzarea cu strigare era programata in cursul diminetii de ieri“, a declarat Radu Buiceac, directorul executiv al BRM Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.