Echipa nationala de tenis feminin a Romaniei a pierdut confruntarea cu Serbia, scor 1-2, din Grupa D a preliminariilor zonei euro-africane a FedCup, astfel ca ramane in al treilea esalon al acestei competitii. Partida cu sarboaicele s-a lasat cu un
Echipa nationala de tenis feminin a Romaniei a pierdut confruntarea cu Serbia, scor 1-2, din Grupa D a preliminariilor zonei euro-africane a FedCup, astfel ca ramane in al treilea esalon al acestei competitii. Partida cu sarboaicele s-a lasat cu un scandal monstru: Ilie Nastase a intrat pe teren pentru a protesta contra deciziilor arbitrului de scaun, astfel ca a fost scos din arena de catre bodyguarzi.

Cotidianul elvetian Blick a scris ca Ilie Nastase a fost scos de pe teren de fortele de ordine, vineri, la Budapesta, la meciul de FedCup Romania-Serbia, dupa ce a lovit un arbitru de linie. Oficialul roman a fost nemultumit de o decizie a arbitrului, insa fostul tenisman a negat faptul ca l-ar fi agresat pe oficial. Incidentul, petrecut in timpul meciului de dublu, decisiv pentru stabilirea echipei calificate in play-off, partida cedata greu de romancele Sorana Carstea / Monica Niculescu in fata cuplului Ana Ivanovici / Jelena Jankovici, a fost semnalat de cotidianul elvetian Blick, intr-un articol intitulat "Tenis brutal - Ilie Nastase palmuieste un arbitru de linie". Autorul articolului sustine ca presedintele Federatiei Romane de Tenis l-ar fi agresat pe arbitru, fapt dezmintit de Nasty.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.