Cel putin 98 de persoane au murit si alte 208 au fost ranite in doua atentate, comise in Al -Ghazil si Al-Jadida. Surse din Ministerul de Interne nu au putut oferi un bilant precis pentru fiecare dintre atacuri. Bilantul precedent era de 64 morti si
Cel putin 98 de persoane au murit si alte 208 au fost ranite in doua atentate, comise in Al -Ghazil si Al-Jadida. Surse din Ministerul de Interne nu au putut oferi un bilant precis pentru fiecare dintre atacuri. Bilantul precedent era de 64 morti si 107 raniti. Aceasta a fost cea mai sangeroasa zi la Bagdad din 18 aprilie 2007, data la care un atentat comis intr-o piata s-a soldat cu 140 morti. Potrivit armatei irakiene, cele doua atentate au fost comise la distanta de circa zece minute de doua femei handicapate mintal, fiecare purtand o vesta cu circa 15 kilograme de explozibili. Mecanismul a fost declansat cu un telefon mobil. Armata nu a putut spune daca cele doua femei erau constiente de ce urmau sa faca sau au fost manipulate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.