Discret - Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, s-a casatorit   Ieri-dimineata, la Palatul Elysee, presedintele francez Nicolas Sarkozy s-a casatorit cu Carla Bruni. Mai intai a fost susoteala pariziana. Apoi, primarul celui de-al o
Discret - Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, s-a casatorit Ieri-dimineata, la Palatul Elysee, presedintele francez Nicolas Sarkozy s-a casatorit cu Carla Bruni. Mai intai a fost susoteala pariziana. Apoi, primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a confirmat, intr-un mod sugubat: “Am oficiat casatoria a doi alegatori din arondismetul VIII, care locuiesc la numarul 55, pe Strada Faubourg Saint Honore” (adresa Palatului Elysee). “Este prima data in istoria Republicii cand un presedinte se casatoreste in timpul mandatului, la Elysee. Ceremonia a durat aproximativ 20 de minute, s-a desfasurat in prezenta familiei si a catorva prieteni, mireasa a fost imbracata in alb si arata superb, iar mirele a fost la costum si cravata. Erau emotionati si indragostiti!”, a mai precizat Lebel pentru cei dornici sa le ureze insurateilor “Bon mariage!”. Conform AFP, comunicatul de presa al administratiei prezidentiale a fost la obiect: “Doamna Carla Bruni-Tedeschi si domnul Nicolas Sarkozy anunta ca s-au casatorit in aceasta dimineata (n.r.-sambata), in prezenta familiilor lor, in cea mai stricta discretie”. Vizita Sarkozy, 53 de ani, a divortat in octombrie anul trecut de Cecilia Ciganer-Albeniz, dupa 11 ani de casatorie. Curand dupa separare s-a afisat alaturi de Carla Bruni, 40 de ani, cantareata si fost manechin. La inceputul lunii ianuarie, publicatia Le Journal du dimanche dezvaluia faptul ca cei doi se pregatesc pentru oficializarea relatiei la inceputul lunii februarie. Maine, presedintele Frantei se va afla la Bucuresti, intr-o vizita oficiala.
Aici puteti viziona documentarul “Sarkozy et Clara - Enquete sur un mariage”


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.