PUNK METAL - Trupa de senzatie in UK
Cu un album si multe concerte la activ, fetele din Brighton au convins publicul si criticii deopotriva. Dupa un efort de doi ani si jumatate, McQueen a scos anul trecut pe piata albumul de debut,
PUNK METAL - Trupa de senzatie in UK
Cu un album si multe concerte la activ, fetele din Brighton au convins publicul si criticii deopotriva. Dupa un efort de doi ani si jumatate, McQueen a scos anul trecut pe piata albumul de debut, “Break The Silence”. Aparut la Demolition Records la inceputul lui 2007 si reeditat in toamna trecuta, discul a fost finalizat impreuna cu Joe Barresi, producator faimos pentru colaborarile avute cu Tool si Queens of The Stone Age. Formatia e alcatuita dintr-un nucleu stabil (Leah Duors - voce, Hayley Cramer - tobe, Cat de Casenove - chitara) si o “variabila”, bass-ul fiind “tinut” de Hattie Williams, Sophie Taylor, Gina Collins si, de cateva luni, Kat Bax. Daca fetele s-au “rodat” in Marea Britanie si SUA, albumul a fost promovat prin nenumarate concerte si festivaluri. Astfel, pana acum, McQueen a “bifat” spectacole pe aceeasi scena cu W.A.S.P., The Almighty, Status Quo, The Damned, Stone Sour, Incubus, Aerosmith, Foo Fighters, Therapy?, UFO, Kaiser Chiefs, Tesla, Queens of The Stone Age etc. 3 in 1. Cu atitudinea hotarata si o muzica melodica si brutala in acelasi timp, McQueen a atras laudele criticilor britanici care au catalogat-o “mix intre L7, Veruca Salt si Distillers din perioada de inceput”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.