Oana si Viorel Lis s-au gåndit ca dragostea lor ar fi cu adevarat implinita daca ar aduce pe lume un copil. Cei doi sunt nascuti in aceeasi zi, pe 19 martie, dar la diferenta de 35 de ani, motiv pentru care rotitele iubirii lor nu mai merg dec
Oana si Viorel Lis s-au gåndit ca dragostea lor ar fi cu adevarat implinita daca ar aduce pe lume un copil. Cei doi sunt nascuti in aceeasi zi, pe 19 martie, dar la diferenta de 35 de ani, motiv pentru care rotitele iubirii lor nu mai merg decåt unse cu ceva pastilute albastre.

Oana si Vio au o relatie de peste zece ani si ideea unei casatorii le-a trecut prin minte la un moment dat, dar sunt convinsi ca iubirea lor nu ar fi altfel daca s-ar baza pe un act. Blonda si sexagenarul fac sex precum pustanii, se ajuta de uleiuri parfumate si de leacuri care mai de care mai datatoare de energie. Plecand de la telina, pe care Oana o foloseste des in salate, atat pentru intretinerea personala, cat si pentru mentinerea conditiei fizice a iubitului sau, si pana la pastiluta albastra Viagra, toate sunt trucuri pentru o placere maxima dincolo de usa dormitorului.

Ascultand povestea iubirii lor, am putea spune ca sunt suflete-pereche si ca le era menit sa se intalneasca, chiar daca Vio a cautat ceva mai mult pana sa-si gaseasca jumatatea. Cei doi sunt nascuti in aceeasi zi, pe 19 martie, doar ca la 35 de ani diferenta. Au acelasi semn din nastere, un strugure pe mana stanga si spun la unison ca sunt compatibili din toate punctele de vedere. Ca in orice cuplu, nu exista dragoste fara scantei, indragostitii “degustand” din plin momentul impacarii. “Este extrem de greu sa mentii o relatie, mai ales ca noi suntem impreuna de atata vreme, dar merita. Ne mai si certam, este normal sa existe si mici neintelegeri, dar trecem peste toate, pentru ca ne iubim. In ultimul timp, dragostea noastra a fost cu nabadai. Ne-am certat din nimicuri, dar nu ne-am gandit niciodata la despartire si nici la casatorie, decat in treacat. Sunt sigura ca la un moment dat vom face si acest pas, dar deocamdata este prea devreme”, ne-a spus iubita fostului primar al Bucurestiului.

Oana sufera de toxoplasmoza
Viorel Lis are copii dintr-o casatorie anterioara si este usor retincent la gandul de a fi din nou tatic. “El are deja copiii lui si stie cum e sa ai langa tine o femeie gravida. Eu am acum nevoie de toata atentia lui, si cand voi fi insarcinata cred ca o sa-l innebunesc. Si el vrea sa avem un bebe impreuna, insa nu ne grabim”, ne-a spus iubita fostului primar. In schimb, Oana se afla abia la inceputul vietii si incepe sa simta usor, usor dorinta maternitatii. Iubitul sau o ajuta atat cat poate de mult, insa, cu toate atuurile de care dispune, s-a ivit o alta problema.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.