Cele doua firme care au concesionat transportul local in municipiul Deva reclama faptul ca hipermarketul Real, deschis recent in oras, le produce pierderi foarte mari

Hipermarketul are contract la nivel national cu o firma din Oradea pent
Cele doua firme care au concesionat transportul local in municipiul Deva reclama faptul ca hipermarketul Real, deschis recent in oras, le produce pierderi foarte mari

Hipermarketul are contract la nivel national cu o firma din Oradea pentru a le transporta clientii din oras si din localitatile invecinate pana la magazin. Insa cei doi operatori din Deva care au concesionat transportul local spun ca microbuzele firmei oradene folosesc aceleasi statii, aceleasi trasee si transporta clientii gratuit, atat de la o statie la alta, cat si din oras la hipermarket. Intreaga contravaloare a deplasarii cu microbuzul este suportata de Real.

„Cand am castigat prin licitatie traseele din oras, ne-am luat angajamentul sa renovam si statiile aferente. Am investit in parcul auto si in statii, platim o redeventa anuala catre consiliul local, iar acum avem pierderi de milioane“, ne-a declarat Ovidiu Mihut, directorul firmei Tirius Transtur Deva - una dintre companiile locale de transport. Acesta spune ca microbuzele firmei Carpatic Vest Transport SRL Oradea - care asigura transportul pentru clienti i Real - dubleaza atat traseele locale, cat si cele judetene. „Ei nu au nici o autorizatie sa faca transport local, practic e un fel de 'piraterie>>, din moment ce opresc in statiile din oras si transporta calatorii gratuit“, adauga Mihut.

Practic, oamenii se urca in microbuze si se dau jos dupa trei statii, nu la Real, unde ar trebui sa ajunga toti cei care urca in aceste mijloace de transport.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.