Ciclic, liderii puzderiei de sindicate „de mic litraj“ care fac umbra caii ferate autohtone isi amintesc de menirea lor pe pamant si in fruntea ceferistilor si, mai ales in miez de iarna sau in plina canicula, isi justifica activitatea p
Ciclic, liderii puzderiei de sindicate „de mic litraj“ care fac umbra caii ferate autohtone isi amintesc de menirea lor pe pamant si in fruntea ceferistilor si, mai ales in miez de iarna sau in plina canicula, isi justifica activitatea prin cate o greva, mai mult sau mai putin legala sau justificata. De altfel, in intreaga perioada post-decembrista, fiecare ministru al transporturilor a avut parte de un asemenea „cadou“ oferit de liderii sindicali, in timp ce maniera de rezolvare a conflictului a depins de abilitatile demnitarului respectiv sau ale „revolutionarilor“. De asta data, „euro-liderii sindicali“ vor sa demonstreze ca numeroasele plimbari pe banii CFR-ului pe meleagurile europene i-au mai „smecherit“ si s-au gandit sa puna la cale o „greva spontana bine organizata“ dupa care, cu fete lungite de mirare si inocenta sa afirme, fara sa roseasca de rusine, ca bataia de joc la adresa calatorilor este „un act de vointa personala“ a „acarului Paun“. Apoi, etalandu-si „vastele cunostinte“ legislative, respectivii pigulici din frun tea sindicatelor ceferiste isi permit sa dea si lectii de moralitate si sa invoce „drepturile constitutionale“ ale angajatilor starniti de ei spre acte de indisciplina. Si asta, intr-un sector de activitate unde nu se fac pantofi sau covrigi si unde responsabilitatea si disciplina sunt esentiale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.