Organizatiile judetene ale PC si Fortei Democrate(FD) din Dolj au semnat, ieri, protocolul de fuziune prin absortie, fostul presedinte al FD din Dolj, Nicu Vintila, spunand ca fuziunea are loc dupa mai multe runde de negocieri. Acesta a afirmat ca d
Organizatiile judetene ale PC si Fortei Democrate(FD) din Dolj au semnat, ieri, protocolul de fuziune prin absortie, fostul presedinte al FD din Dolj, Nicu Vintila, spunand ca fuziunea are loc dupa mai multe runde de negocieri. Acesta a afirmat ca decizia a fost luata ca urmare a „dezinteresului“ din partea conducerii centrale a partidului. „Dupa alegerile locale si cele parlamentare, FD a intrat intr-o lancezeala nu numai la nivel judetean, ci si la nivel central. S-a manifestat un dezinteres al conducerii centrale fata de acest partid si fata de organizatii“, a declarat Nicu Vintila, care va ocupa functia de vicepresedinte al PC Dolj.

Acesta a precizat ca presedintele FD, Petre Roman, a pierdut la capitolul imagine in scandalurile mediatice in care a fost implicat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.