Democratul Barack Obama mobilizeaza un trio de exceptie pentru a-si sustine candidatura. Sotia sa, Michelle, pregateste la Los Angeles  un miting la care vor participa Caroline Kennedy si starul Oprah Winfrey, cu doua zile inainte de "super tue
Democratul Barack Obama mobilizeaza un trio de exceptie pentru a-si sustine candidatura. Sotia sa, Michelle, pregateste la Los Angeles un miting la care vor participa Caroline Kennedy si starul Oprah Winfrey, cu doua zile inainte de "super tuesday", ziua cand alegatorii din peste 20 de state vor fi chemati sa-si sprijine candidatul. Winfrey, pe locul doi in topul celor mai admirate femei din Statele Unite, in urma rivalei lui Obama, Hillary Clinton, este una dintre celebritatile care s-au implicat in campania tanarului senator de culoare. In decembrie, ea l-a insotit la mai multe mitinguri in Iowa, New Hampshire si Carolina de Sud. Oprah Winfrey, regina talk-show-urilor, se bucura de o popularitate exceptionala, mai ales in randul femeilor. Saptamana trecuta, Obama a glumit, spunand ca o va alege vicepresedinte, daca va deveni seful statului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.