Carla Bruni, care a devenit sambata Prima Doamna a Frantei, casatorindu-se cu Nicolas Sarkozy, este un fost manechin, vedeta a anilor '90, transformata cu succes in cantareata si ale carei cuceriri sentimentale au facut adesea deliciile presei tablo
Carla Bruni, care a devenit sambata Prima Doamna a Frantei, casatorindu-se cu Nicolas Sarkozy, este un fost manechin, vedeta a anilor '90, transformata cu succes in cantareata si ale carei cuceriri sentimentale au facut adesea deliciile presei tabloide. La ceremonie, care a fost tinuta departe de presa, au participat 20 de persoane. Postul de radio Rtl a anuntat stirea, confirmata ulterior de primarul arondismentului VIII, care s-a deplasat personal la Palatul Elysee. Mireasa a fost imbracata in alb si era incantatoare, a declarat ulterior, la Europe 1, primarul Francois Lebel. Nici mirele nu a fost mai prejos, a adaugat acesta, fara a numi explicit cuplul despre care vorbeste. Agentia italiana ANSA a citat-o, la randul sau, pe mama lui Bruni, Marisa Borini, care a confirmat ca a avut loc nunta fiicei sale. Casatoria are loc la trei luni si jumatate dupa anuntul divortului dintre Nicolas Sarkozy si fosta lui sotie, Cecilia. Frumoasei italience in varsta de 40 de ani i s-au atribuit relatii cu vedete mondiale precum Mick Jagger sau Eric Clapton, actorul francez Vincent Perez sau avocatul Arno Klarsfeld, un apropiat al lui Nicolas Sarkozy, de altfel.

Actrita recunoaste ca monogamia o plictiseste de moarte
"Sunt o lingusitoare, o pisica, o italianca", explica Bruni, in februarie 2007, intr-un interviu acordat revistei Madame Figaro, marturisind: "Monogamia ma plictiseste de moarte". Bruni are un baiat de sase ani cu profesorul de filozofie Raphael Enthoven, fiul editorului Jean-Paul Enthoven, cu care proaspata sotie a presedintelui francez avusese anterior o relatie. La randul sau, Nicolas Sarkozy, in varsta de 53 de ani, este tatal a trei baieti, doi din prima casatorie si unul din cea de-a doua.

Fiica unui bogat industrias italian care era si compozitor, Carla Bruni Tedeschi s-a nascut la Torino la 23 decembrie 1967. Simtindu-se amenintata de Brigazile Rosii, familia ei s-a mutat in Franta in anii '70. Actrita si regizoarea Valeria Bruni Tedeschi este sora Carlei. Ele mai au un frate numit Virginio, disparut in 2006.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.