Intocmirea cadastrului general al Romaniei va avea ca efect si o crestere substantiala a preturilor pe piata imobiliara la terenuri. Daca pana acum principala problema a investitorilor o reprezenta lipsa actelor de proprietate ale celor de la care d
Intocmirea cadastrului general al Romaniei va avea ca efect si o crestere substantiala a preturilor pe piata imobiliara la terenuri. Daca pana acum principala problema a investitorilor o reprezenta lipsa actelor de proprietate ale celor de la care doreau sa cumpere teren, programul ambitios al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara va rezolva treptat toate aceste neajunsuri. Prevazut a se incheia peste 12 ani, cadastrul general aduce foarte multe avantaje detinatorilor de terenuri si imobile: in primul rand gratuitatea inscrierii in sistemul de publicitate imobiliara, apoi un acces mai usor la credite, o usurare la transferarea dreptului de proprietate (vanzare-cumparare) si, nu in ultimul rand, o crestere a oportunitatilor de afaceri si a investitiilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.