410  de euroCity Break AmsterdamPachetul de trei nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 4 stele in Amsterdam costa 410 euro. In cadrul ofertei agentiei Cocktail Holidays intra si transportul cu avionul. Hotelul este situat in centrul orasului, vi
410 de euroCity Break AmsterdamPachetul de trei nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 4 stele in Amsterdam costa 410 euro. In cadrul ofertei agentiei Cocktail Holidays intra si transportul cu avionul. Hotelul este situat in centrul orasului, vizavi de Opera si in apropiere de Piata Rembrandt.392 de euroSejur spaniolO saptamina de cazare in Barcelona costa, potrivit agentiei Prestige Tours, 392 de euro. Pachetul include cazare cu regim de masa demipensiune la hotel de 3 stele, transport cu avionul si asistenta turistica. Nu sint incluse taxele de aeroport, asigurarea medicala si excursiile optionale.749 de euro/ziShopping in DubaiAgentia Premier Tour are in oferta pina la sfirsitul lunii februarie un pachet de patru nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 4 stele in Dubai, la pretul de 749 de euro. In cost intra biletul de avion, transferul hotel - plaja - hotel si asistenta turistica in limba engleza.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.