Vineri, 1 februarie, primesti

impreuna cu editia de Weekend a Cotidianului

DOZA DUBLA DE PRISON BREAK

DVD 7 - Episoadele 13 si 14

Grupul de condamnati esueaza in tentativa de evadare, in timp ce Michael Scofield incearca disperat sa amine executia fratelui sau.

Urmatoarele doua episoade din Prison Break, ĄCapatul tunelului" si ĄTurnatorul", pe care le primiti impreuna cu editia de weekend a ziarului Cotidianul, sint poate cele mai tensionate din intregul serial. Au mai ramas citeva ore pina la executia lui Lincoln Burrows si singura speranta a detinutului este planul de evadare al lui Michael sau dovezile strinse de prietena lui, Veronica.

Avocata primeste un telefon de la agentul secret Hale, care-i cere sa se intilneasca promitindu-i informatii interesante. Veronica asteapta pe o alee intunecata fara sa fie sigura cine e persoana misterioasa care a solicitat sa o vada. Isi face aparitia Hale, care scoate un plic din buzunar cu numele tuturor celor implicati in conspiratia a carei victima este Linc. Aparatoarea lui Burrows este de-a dreptul socata atunci cind Hale ii spune ca de fapt fratele vicepresedintei Statelor Unite este in viata si ca lui Lincoln i s-a pregatit de mult capcana. Discutia celor doi este intrerupta de Kellerman, care, nebun de furie ca Hale a ajutat-o pe Veronica, il ucide. Inarmata cu noile dovezi, avocata se hotaraste sa le dea publicitatii, astfel ca, in fata penitenciarului Fox River, acorda un interviu unei televiziuni in care dezvaluie toate probele pe care le are.

In inchisoare, echipa detinutilor face pasul hotaritor, cu disperare si indrazneala. Insa fara Michael. Suspansul intretinut pe tot parcursul episodului 13 continua in urmatorul, cind telespectatorii afla ca tentativa de evadare a fost un fiasco, intrucit conducta pe unde trebuia sa fuga prizonierii a fost inlocuita.

Executia lui Lincoln este tot mai aproape, iar Michael incearca deznadajduit sa obtina o aminare de trei saptamini, suficient cit sa puna la cale un alt plan.

Sara se lasa convinsa ca Lincoln este nevinovat, renunta la orgoliu si incearca sa-si convinga tatal, guvernator de Illinois, sa il gratieze pe condamnat. In afara Fox River, Veronica si Nick fac demersuri contra cronometru, incercind sa obtina un ordin de exhumare a lui Terrence Steadman, pentru a demonstra ca acesta de fapt nu este mort.

Cele mai proaspete stiri despre actorii din ĄPrison Break", pe www.cotidianul.ro/select