Succes. Costel din Banat i-a fermecat pe spanioli cu vocea sa, fiind comparat cu Pavarotti Un zidar de 33 de ani din satul Ghilad, judetul Timis, plecat la munca in Spania, s-a trezit vedeta peste noapte, dupa ce a ajuns in finala unui concurs muzic
Succes. Costel din Banat i-a fermecat pe spanioli cu vocea sa, fiind comparat cu Pavarotti Un zidar de 33 de ani din satul Ghilad, judetul Timis, plecat la munca in Spania, s-a trezit vedeta peste noapte, dupa ce a ajuns in finala unui concurs muzical difuzat de postul public de televiziune TVE. Costel Busuioc a facut senzatie inca din prima editie a show-ului "Hijos de Babel", cand a interpretat aria "Nessun Dorma" din opera Turandot, de Puccini. Om harnic si credincios, Costel n-a "buchisit" portative si nici vocalize n-a facut, dar muzica i-a fost prietenul cel mai bun. Si-a lucrat vocea pe cand dadea cu sapa in gradina sau cand hranea animalele, dar cand a vazut ca nu se mai descurca cu banii, a plecat sa munceasca in Spania, in constructii. Era pe santier cand un coleg l-a auzit cantand si l-a indemnat sa se inscrie la concurs. Nu si-a facut mari sperante, dar a mers sa-si incerce norocul. Si a demonstrat ca stie sa cante mai bine decat 4.000 de oameni veniti la preselectie. Romanul a intrat direct in finala, alaturi de alti noua cantareti si a devenit rapid preferatul publicului, mii de oameni votandu-l pentru vocea lui, pe site-ul concursului. Si, desi nu si-a inchipuit vreodata ca va face cariera in muzica, a fost solicitat sa ia lectii de canto chiar de la Opera din Viena. Preferatul publicului De cum au aflat ca un roman se lupta pentru locul I la show, mii de concetateni din Spania s-au grabit sa-l voteze prin SMS sau telefon, contra a 1,2 euro. "Pavarotti din Banat" a primit foarte multe voturi si pe sondajele postate pe site, care nu conteaza, insa, la stabilirea castigatorului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.