UDMR se pronunta pentru o reducere drastica a taxei de prima inmatriculare, a anuntat ieri  Marko Bela.
"Nu suntem de acord cu actualele taxe preconizate, nu suntem de acord cu cuantumul sumelor", a aratat el, mentionand ca reprezentantii U
UDMR se pronunta pentru o reducere drastica a taxei de prima inmatriculare, a anuntat ieri Marko Bela.
"Nu suntem de acord cu actualele taxe preconizate, nu suntem de acord cu cuantumul sumelor", a aratat el, mentionand ca reprezentantii UDMR vor discuta acest lucru si cu colegii liberali. Pe de alta parte, Marko a sustinut ca motiunea simpla privind taxa de prima inmatriculare care urmeaza a fi introdusa de PDL reprezinta, in realitate, o "automotiune", aceasta taxa fiind, potrivit afirmatiilor sale, "o mostenire" din partea fostului ministru al Mediului, Sulfina Barbu. Presedintele UDMR a aratat ca, in realitate, ministrul Mediului, Attila Korodi, si ceilalti colegi din Guvern au incercat "sa rezolve" aceasta problema. "Vom opta pentru o schimbare radicala in acest sens", a conchis presedintele UDMR, Marko Bela.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.