Grupul japonez de electronice Toshiba Corp a raportat scaderea cu 25% a profitului operational din trimestrul al treilea al anului fiscal curent, odata cu reducerea pretului la cipurile de memorie, insa isi mentine estimarile pe tot anul sub asteptar
Grupul japonez de electronice Toshiba Corp a raportat scaderea cu 25% a profitului operational din trimestrul al treilea al anului fiscal curent, odata cu reducerea pretului la cipurile de memorie, insa isi mentine estimarile pe tot anul sub asteptarile pietei, informeaza Reuters. Toshiba estimeaza ca pana in martie va inregistra un profit operational de 2,72 miliarde dolari, fata de estimarile a 13 analisti chestionati de Reuters, de 2,74 miliarde dolari. Compania japoneza, ce si-a concentrat activitatea pe semiconductori si energie nucleara, a raportat in perioada octombrie-decembrie un profit operational de 394,9 milioane dolari, fata de 516,3 miliarde dolari anul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.