Tariceanu se acopera punandu-ne la dispozitie o transcriere a declaratiei sale din 11.09.2007 ca raspuns la afirmatiile lui Cozmin Gusa. In aceasta transcriere primul-ministru sustine ca "in primul rand nu fac afaceri pentru ca sunt premier" si ca G
Tariceanu se acopera punandu-ne la dispozitie o transcriere a declaratiei sale din 11.09.2007 ca raspuns la afirmatiile lui Cozmin Gusa. In aceasta transcriere primul-ministru sustine ca "in primul rand nu fac afaceri pentru ca sunt premier" si ca Guvernul condus de el nu a dat nici un teren Postei. Cu toate acestea, Directia Nationala Anticoruptie a declansat o ancheta referitor la tranzactia respectiva si la fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy. Dupa care, desi este vorba despre un drept la replica, Calin Popescu Tariceanu ne anunta ca ne va actiona in instanta:
"Regretam faptul ca un cotidian cum este ZIUA, unde lucreaza jurnalisti pe care primul-ministru ii citeste cu interes, renunta la deontologia jurnalistica si reproduce aceste minciuni. In acest mod, cu intentie sau fara, cotidianul ZIUA renunta la pozitia de observator neutru al spatiului politic si devine un instrument de manipulare si dezinformare. Speram ca ZIUA va redeveni un cotidian de calitate, care vehiculeaza informatii, nu acuzatii fara acoperire. In caz contrar, cei care va vor penaliza vor fi cititorii dumneavoastra. Pana atunci, pentru a pune capat calomniilor de acest gen si pentru a dovedi opiniei publice de partea cui este adevarul, va anuntam ca primul - ministru Calin Popescu Tariceanu a luat decizia de a actiona in instanta atat responsabilii editoriali, cat si proprietarii ziarului. In acest fel, speram sa iasa la iveala cine sta de fapt in spatele acestor acuzatii. Biroul de presa"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.