Florin Calinescu a primit aprobarea sa cheltuiasca 1,1 milioane de euro din banii statului, pentru a "intineri" 80 de hectare de vita-de-vie in zona Atel, din judetul Sibiu. Actorul este, din vara anului 2006, actionar majoritar al unei firme de vit
Florin Calinescu a primit aprobarea sa cheltuiasca 1,1 milioane de euro din banii statului, pentru a "intineri" 80 de hectare de vita-de-vie in zona Atel, din judetul Sibiu. Actorul este, din vara anului 2006, actionar majoritar al unei firme de viticultura din Medias, iar subventia de la Agentia de Plati si Investitii in Agricultura va fi virata in contul societatii numai dupa ce se vor planta noii butasi si sistemele de sustinere a acestora. Firma la care cunoscutul realizator de televiziune este actionar are circa 200 de hectare de vita-de-vie si se ocupa atat cu producerea, cat si de imbutelierea si distributia vinului. A castigat in 2005 premiul "Buturuga Mica" decernat micilor producatori la Gala Vinului Romanesc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.