Program complet pentru Nationala
Federatia Romana de Fotbal a incheiat contracte pentru ultimele doua partide amicale, cu Rusia si Muntenegru, pe care echipa nationala le va disputa in vederea pregatirii turneului final al Euro 2008. Potrivit site-ului oficial al FRF, nationala Romaniei va intalni, pe 26 martie, pe Stadionul "Steaua", reprezentativa Rusiei (ora de start va fi anuntata ulterior), iar pe 31 mai "tricolorii" vor juca, tot la Bucuresti (stadionul si ora vor fi stabilite tot ulterior), cu Muntenegru. Plecarea Nationalei spre Elvetia este prevazuta pentru 2 iunie. Pana atunci, pe 6 februarie, reprezentativa Romaniei va sustine, pe Stadionul "Ramat Gan" din Tel-Aviv, de la ora 20,45, primul amical al anului, impotriva nationalei similare a Israelului. (MIG)
Mutu invins de Kaka
Starul brazilian al lui AC Milan, Ricardo Izecson dos Santos Leite pe numele sau oficial, a fost desemnat luni seara, intr-o gala organizata la Milano, cel mai bun fotbalist din Serie A in 2007 si cel mai bun "stranier", la aceasta ultima categorie fiind nominalizat si Adrian Mutu (castigator in 2006), alaturi de suedezul Zlatan Ibrahimovic (Inter). Francesco Totti (Roma) a fost desemnat cel mai bun fotbalist italian, Riccardo Montolivo (Fiorentina) a primit premiul pentru cel mai bun tanar jucator, iar Angelo Peruzzi (Lazio), retras intre timp, a fost cel mai bun portar. Alte premii au primit Marco Materzazzi (Inter) - cel mai bun fundas, Luciano Spalleti (Roma) - cel mai bun antrenor, Roberto Rosetti - cel mai bun arbitru. Ronaldo (AC Milan) a fost desemnat campionul campionilor (ales dintre fotbalistii care au castigat titlul de cel mai bun jucator intre 1997 si 2007), Riccardo Zampagna a marcat cel mai frumos gol (pentru Atalanta, in meciul cu Fiorentina), Pierluigi Buffon a primit premiul de popularitate, iar Marco Barnieri (fan a lui Genoa) a fost declarat suporterul anului. (MIG)
Schimbul Blay-Scutaru anulat!
Transferul fundasului ghanez al lui Dinamo la "Poli" Timisoara "nu mai este de actualitate", a anuntat ieri gruparea banateana, pe site-ul sau oficial. In acelasi timp, presedintele clubului, Marian Iancu, a anuntat ca fundasul central Cristian Scutaru (21 de ani, international de tineret) nu va fi cedat lui Dinamo. "Am renuntat la transferarea lui Scutaru, care va ramane in continuare in cadrul clubului nostru si va juca sub forma de imprumut pana in vara la FCM Resita", a afirmat Iancu. Acesta a mai precizat ca Pantilimon, Luchin, Latovlevici, Popovici, Axente, Patras si Scutaru sunt netransferabili. Luni dimineata, conducatorii de la "Poli" au anuntat ca au ajuns la un acord cu Dinamo in ceea ce il priveste pe Blay si au precizat ca negociaza cedarea lui Scutaru la gruparea din "Groapa". Blay, titular in sezonul trecut, nu a mai prins primul 11 la Dinamo dupa plecarea lui Mircea Rednic, si a fost amendat si trimis sa de pregateasca cu echipa a II-a dupa ce a intarziat sapte zile la reunirea lotului. (MIG)