Roxana Ciuhulescu, vedeta cu cele mai lungi picioare din Romånia, si-a programat venirea pe lume a primului sau copil pe data de 14 februarie. Cu toate ca si-ar fi dorit sa nasca subacvatic, prezentatoarea TV ne-a marturisit ca a ales, på
Roxana Ciuhulescu, vedeta cu cele mai lungi picioare din Romånia, si-a programat venirea pe lume a primului sau copil pe data de 14 februarie. Cu toate ca si-ar fi dorit sa nasca subacvatic, prezentatoarea TV ne-a marturisit ca a ales, påna la urma, varianta clasica si ca va merge pe måna doctorilor unui spital privat din Bucuresti.

Roxana Ciuhulescu si sotul sau, Mihai Ivanescu, vor deveni parintii unei fetite pe data de 14 februarie. “Sunt insarcinata in 38 de saptamani si ar trebui sa nasc de Ziua Indragostitilor. O sa-i pun fetitei un snur rosu la mana si i-o voi face cadou lui Mihai. Este cel mai frumos dar pe care i-l pot face si de care sunt sigura ca se va bucura foarte tare”, ne-a spus viitoarea mamica. Chiar daca in urma cu cateva zile se vehicula zvonul conform caruia Roxana va naste in apa, vedeta spune ca nu si-ar asuma acest risc in Romania. “Eu nu am avut niciodata intentia asta si nu stiu de unde au pornit barfele. Probabil s-au legat de faptul ca fac gimnastica subacvatica si au presupus ca din acest motiv as putea naste in apa. Oricum, in Bucuresti nu exista o asemenea clinica. Trebuie sa existe u n bazin mare, dezinfectat la sange si cu apa extrem de curata, ceea ce la noi este imposibil, asa ca nu vreau sa-mi asum riscul asta. Am auzit ca exista o astfel de clinica la Timisoara, dar chiar nu am incredere in tehnica asta. O multime de microbi pot ajunge in contact cu bebelusul si nu vreau sa-mi pun fetita in pericol”, ne-a mai spus Roxana.

In urma cu cateva saptamani, Roxana era indecisa in privinta locului unde va naste, dar in cele din urma a optat pentru pentru o clinica privata. “Aveam doua variante, un spital privat sau Polizu, si dupa multe saptamani de gandire am hotarat de comun acord cu sotul meu sa nasc la clinica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.