FOCSANI. Clientul unei companii de asigurari a decis sa protesteze intr-un mod inedit fata de faptul ca, desi plateste trimestrial 1.700 de euro pentru polita Casco, de doua luni nu a reusit sa deconteze o lucrare de reparatie. Barbatul a parcat bolidul sau Mercedes chiar in fata firmei de asigurari si a blocat intrarea. Angajatii firmei si-au declinat competenta privind nemultumirile clientului si au iesit din unitate pe usa din spate. (Dana Lepadat)

12:46 - ALARMA FALSA
BUCURESTI. Sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost evacuat ieri dupa ce la 112 a fost anuntata existenta unei bombe in cladire.
BISTRITA-NASAUD. Locuitorii din satele de la poalele Muntilor Bargaului au infruntat ieri temperaturi de -19 grade C.

12:51 - OFERTA RESPINSA
INVATAMaNT. Liderii celor patru federatii din invatamant s-au intalnit aseara la ora 20:00 cu ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, pentru a discuta despre cresterile salariale din sistem, dupa ce ultima oferta, de 11 la suta in doua transe, a fost respinsa ca insuficienta. Esecul negocierilor ar putea genera o greva generala.
BACAU. Jandarmul Ionel Balan, 32 de ani, de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau, a fost gasit aseara la ora 17:30 impuscat in cap, in toaleta institutiei pe care o pazea, Curtea de Apel Bacau. Descoperit de un coleg dupa ce a iesit din tura, el a murit la spital, la ora 18:10. La auzul vestii, pe sotia lui, insarcinata in noua luni, au apucat-o durerile nasterii.

Citeste si:

AVERTIZARE - Risc mare de avalanse
Din cauza zapezii proaspat cazute in ultimele zile in zona montana, exista riscul producerii de avalanse. In aceste conditii, turistii care vor sa mearga la ture in Muntii Apuseni trebuie sa fie atenti la modul in care schiaza pe vai si in zona crestelor abrupte. In Muntii Fagaras riscul declansarii de avalanse este de 4 pe o scala de la 1 la 5.

BRAILA - Agent acrosat de un sofer fugar
Un barbat din Braila, care a fost oprit ieri de o patrula de politie, deoarece nu a respectat semnalele sonore si luminoase aflate in functiune la o trecere de cale ferata, a fugit de oamenii legii, acrosand pe unul dintre agenti. Dupa ce au fost alertate posturile de politie limitrofe, soferul a fost oprit de lucratorii de la Politia Viziru. Politistul a fost ranit la sold. (Nicoleta Butnaru)