Supa cu galuste Doua cepe; doi morcovi; o telina mica; o albitura (pastarnac); o legatura de patrunjel verde; 3 cartofi; 4 linguri de ulei; doua cesti cu suc de rosii; sare dupa gust.

Preparare: Se curata toate legumele, se toaca marun

Supa cu galuste Doua cepe; doi morcovi; o telina mica; o albitura (pastarnac); o legatura de patrunjel verde; 3 cartofi; 4 linguri de ulei; doua cesti cu suc de rosii; sare dupa gust.

Preparare: Se curata toate legumele, se toaca marunt si se fierb in doi litri de apa. Se adaugauna-doua cesti cu suc de rosii.

Galustele: Se prepara din 3 oua si 5 linguri de cereale. Se bat ouale spuma si se pune pulberea de cereale in ploaie. Se pun apoi cu lingurita in supa si se lasa in continuare la fiert 15 minute. Dupa ce se opreste focul se adauga patrunjelul verde si uleiul.

Cartofi cu branza dulceUn kg cartofi; un kg branza dulce; doua-trei linguri ulei; 200 g smantana; sare.

Preparare: Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie rondele. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza un strat de rondele de cartofi si un strat de branza dulce frecata cu sare, apoi al doilea strat de cartofi si altul cu branza. Deasupra se toarna smantana si se da la cuptor.

Retete preluate din volumul "Alimentatia echilibrata a omului sanatos. Principiile dietei naturiste", de doctor Pavel Chirila, medic primar boli interne


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.