Profesorul de la Scoala nr. 4 „Tudor Pamfile“ din Barlad acuzat ca a batut pana la lesin un elev nu va mai avea voie sa calce in clasa in care s-a petrecut incidentul. Aceasta decizie apartine conducerii unitatii scolare, care in aceste
Profesorul de la Scoala nr. 4 „Tudor Pamfile“ din Barlad acuzat ca a batut pana la lesin un elev nu va mai avea voie sa calce in clasa in care s-a petrecut incidentul. Aceasta decizie apartine conducerii unitatii scolare, care in aceste zile a efectuat o ancheta pentru a vedea exact de ce alte fapte mai este acuzat Ioan Botez. Fapta de care este acuzat profesorul Ioan Botez s-a petrecut joia trecuta, in cadrul orei pe care profesorul o avea la clasa respectiva. Acesta l-a batut pe elevul Bogdan Nourescu, de la clasa a VI-a unde era diriginte, iar elevul a lesinat de la bataia administrata, fiind diagnosticat de specialisti cu 'sindromul elevului batut>>.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.