Prima faza a proiectului Baneasa Rezidential, compusa din 12 cladiri si 227 de apartamente, dintre care 18 penthouse-uri, a fost vanduta integral. Din totalul de 227 de locuinte, 51 au fost finalizate in luna iulie 2007, in timp ce restul de 176 de u
Prima faza a proiectului Baneasa Rezidential, compusa din 12 cladiri si 227 de apartamente, dintre care 18 penthouse-uri, a fost vanduta integral. Din totalul de 227 de locuinte, 51 au fost finalizate in luna iulie 2007, in timp ce restul de 176 de unitati locative vor fi finalizate si livrate clientilor in primavara anului 2008. "In momentul de fata, proprietarii primelor 51 de unitati locative din prima faza de constructie s-au mutat deja in apartamente", a declarat Alin Negulescu, director vanzari Baneasa Rezidential. La aceasta, reprezentantul companiei a adaugat ca activitatea de constructie a proiectului se afla in plina desfasurare, lucrandu-se momentan la finisajele apartamentelor si la infrastructura parcelelor ce vor fi livrate in primavara acestui an.
Apartamentele din prima faza de constructie a Baneasa Rezidential au un regim de inaltime de P+3 cu 4 retras, incluzand cate 1, 2 sau 3 dormitoare. Penthouse-urile au o suprafata minima construita de 397,8 mp si maxima de 558,7 mp, cu terasa inclusa. "Constructia la cea de-a doua faza a proiectului, care cuprinde un numar de 600 de unitati locative, cu un regim de inaltime de P+4 cu 5 retras, printre care si 50 de penthouse-uri, va incepe in primavara anului 2008", se arata intr-un comunicat.Din totalul de 1,3 mld. euro, au fost investite 60 de milioaneDin totalul investitiei pentru intreaga zona rezidentiala din cadrul proiectului Baneasa - valoare estimata la 1,3 miliarde de euro - au fost investite pana acum 60 de milioane de euro, conform informatiilor oficiale. Zona rezidentiala reprezinta aproximativ 60% din suprafata totala a Proiectului Baneasa, urmand a include, la finalizare, 4.500 - 5.000 de unitati locative. Lucrarile la acestea au inceput in iunie 2005 si vor dura, conform estimarilor, pana in 2015. Pe langa locuintele propriu-zise, partea rezidentiala va include si o serie de facilitati (precum gradinite, scoli, posta, biserica, servicii medicale, cluburi sportive) alaturi de modalitati de petrecere a timpului liber (parcuri, lacuri amenajate, spatii de joaca, piste de jogging si ciclism). Baneasa Rezidential este o parte integranta a Proiectului Baneasa, ce se desfasoara pe o suprafata de 221 de hectare, cu o investitie totala estimata la 1,8 miliarde de euro.
Pe langa zona de locuinte, proiectul per ansamblu mai cuprinde o zona comerciala, din care va face parte Baneasa Shopping City, cu o suprafata inchiriabila de 85.000 de mp. De mentionat este si zona office, reprezentata de Baneasa Business & Technology Park, care va incorpora peste 160.000 mp spatii de birouri de tip A si A+.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.