Potrivit unor surse parlamentare, membrii Comisiei de control al SRI s-au intalnit recent cu conducerea institutiei pentru a discuta cazul “Hayssam” in lumina noilor dezvaluiri privind fuga teroristului sirian si legaturile acestuia cu m
Potrivit unor surse parlamentare, membrii Comisiei de control al SRI s-au intalnit recent cu conducerea institutiei pentru a discuta cazul “Hayssam” in lumina noilor dezvaluiri privind fuga teroristului sirian si legaturile acestuia cu mediile politice romanesti. De asemenea, saptamana viitoare, SRI ar putea sa dea un raspuns la scrisorile adresate institutiei de reprezentantii Comisiei de control, referitoare atat la ancheta privind interceptarile ilegale, cat si la cea care-l priveste pe Hayssam. Pe de alta parte, sursele parlamentare sustin ca si Comisia de aparare a Senatului va redeschide dosarul sirianului. Reprezentantii PNL, PSD si PC au ajuns, se pare, la o intelegere si vor vota in acest sens, o ancheta putand fi demarata in perioada urmatoare. Anterior, si Consiliul Superior al Magistraturii a inceput verificarile in cazul convorbirilor dintre Omar Hayssam si procurorul Ciprian Nastasiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.