Viciu. Batrana arunca lunar cateva sute de lei pe "pacanele" Jocurile de noroc au incins mintile unei batrane din Vaslui. Chiar daca a ajuns la varsta de 82 de ani, aceasta nu se sfieste sa isi joace putinii bani din pensie sau castigati din vandutu
Viciu. Batrana arunca lunar cateva sute de lei pe "pacanele" Jocurile de noroc au incins mintile unei batrane din Vaslui. Chiar daca a ajuns la varsta de 82 de ani, aceasta nu se sfieste sa isi joace putinii bani din pensie sau castigati din vandutul lumanarilor la "pacanele". Locul ales de Maria Antohi nu este vreun bar sau cazinou, ci o modesta agentie loto din apropierea blocului unde locuieste. Nu cheltuie sume mari, ci cateva sute de lei lunar, in special cand ia pensia sau in zile de sarbatoare, atunci cand ii merg vanzarile mai bine la lumanari. Uneori mai si castiga, dar niciodata mai mult decat "investeste". "Cred ca la aceasta batrana este vorba de pasiune pentru jocurile de noroc. O vad cu cat patos apasa pe butoane, pare un jucator profesionist. Nu injura niciodata, indiferent de banii pe are ii pierde", ne-a spus o angajata a agentiei loto, Maria Barbu. "Este o "pasarica" a mea si nu cred ca va intereseaza ce fac eu cu banii mei. Ma comport ca orice jucator normal si nu deranjez pe nimeni", ne-a replicat foarte sec octogenara atunci cand am intrebat-o despre pasiunea sa. Din spusele angajatei de la agentia loto, batrana a lucrat in cadrul loteriei si de acolo i se trage pasiunea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.