Porsche Romania va incepe importul si comercializarea noii generatii Seat Ibiza in a doua jumatate a anului si mizeaza in 2008 pe livrarea a 500-600 de unitati, dintr-un volum total de vanzari de circa 5.500 de vehicule, a declarat directorul marcii
Porsche Romania va incepe importul si comercializarea noii generatii Seat Ibiza in a doua jumatate a anului si mizeaza in 2008 pe livrarea a 500-600 de unitati, dintr-un volum total de vanzari de circa 5.500 de vehicule, a declarat directorul marcii Seat, Bogdan Militaru, citat de Mediafax.
Militaru marturiseste ca actuala versiune a modelului va fi comercializata in paralel cu noul model, cel putin pana la jumatatea anului 2009. "Pretul actualului model va fi ajustat la intrarea pe piata romaneasca a noii generatii, iar comercializarea lor va merge in paralel. Asa am procedat si la schimbarea de generatie a Seat Leon, iar vechea gama inca genera cerere. Credem ca acelasi lucru se va intampla si cu Ibiza".
Potrivit datelor furnizate de catre acesta, noua gama Seat Ibiza va fi construita pe o platforma tehnica noua, aceeasi pe care o vor avea noile versiuni ale modelului Volkswagen Polo si modelul de clasa mica Audi A1. Compania va deschide in acest an doua centre, unul la Pitesti si altul la Bacau, care vor include servicii de vanzare, service, piese si accesorii, reteua de dealeri ajungand la 22. Investitia pentru fiecare centru este de circa 1,7 milioane de euro. "Astfel, reteaua Seat va ajunge de la 20 de dealeri, cat are in prezent, la 22. Planul nostru de dezvoltare vizeaza un numar total de 30 de dealeri pana la sfarsitul anului 2012. Tot atunci estimam ca marca Seat va depasi pragul de 10.000 de unitati in Romania", afirma Militaru. Estimarile facute de director se bazeaza pe vanzarile din 2007 de circa 4.917 de unitati marca Seat, realizate in Romania. Marca Seat este importata de catre Porsche Romania, alaturi de Volkswagen, Skoda, Audi, Porsche si Volkswagen Comerciale. Porsche Romania a vandut anul trecut 58.790 de autovehicule, in crestere cu 35% fata de 2006 si mizeaza in acest an pe cresterea vanzarilor cu pana la 10%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.