Fostul conducator al Universitatii, decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova, Corneliu Stroe, considera ca fara sa vanda jucatori un club autohton nu poate avea profit. Acesta are si o explicatie pentru intentia unor investitori de
Fostul conducator al Universitatii, decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova, Corneliu Stroe, considera ca fara sa vanda jucatori un club autohton nu poate avea profit. Acesta are si o explicatie pentru intentia unor investitori de a se retrage din fotbal: „Este explicabila aceasta reactie a investitorilor. Cand au intrat in fotbal, multi au crezut ca va fi un El Dorado, dar s-au inselat. La noi fotbalul inseamna altceva. Este o masina de tocat bani. Poate si implicarea DNA ii indeparteaza pe patroni de fotbal. Cel mai mare perdant in acest moment este Gigi Becali. Ce a facut el pentru a castiga bani?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.