Grupul auto german Daimler analizeaza optiunea de a construi o noua unitate de productie in Romania sau in Polonia, unde va fabrica, din anul 2011, modele noi de automobile din clasa A si B, informeaza Thomson Financial, citat de Mediafax. „Co
Grupul auto german Daimler analizeaza optiunea de a construi o noua unitate de productie in Romania sau in Polonia, unde va fabrica, din anul 2011, modele noi de automobile din clasa A si B, informeaza Thomson Financial, citat de Mediafax. „Compania analizeaza in prezent aceste doua variante“, a declarat un manager al Mercedes pentru saptamanalul german Automobilwoche. Divizia producatoare de autoturisme a Daimler, redenumita Mercedes-Benz Cars, vrea sa finalizeze, pana la finele primului trimestru sau inceputul trimestrului al doilea al acestui an, conceptul tehnic pentru noua generatie de autoturisme clasa A si B. „Vrem sa crestem cu noua generatie auto. In acest sens ne-am propus sa producem semnificativ mai mult decat cele 270.000-280.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.