Dupa zilele aglomerate de sarbatori, Jojo si iubitul ei, Catalin Catoiu, alias Teava de la VH2, au petrecut o vacanta indelungata peste Ocean. “Am fost plecati pentru o luna in Los Angeles. Nu am plecat insotiti, dar acolo ne-am intalnit, ca d
Dupa zilele aglomerate de sarbatori, Jojo si iubitul ei, Catalin Catoiu, alias Teava de la VH2, au petrecut o vacanta indelungata peste Ocean. “Am fost plecati pentru o luna in Los Angeles. Nu am plecat insotiti, dar acolo ne-am intalnit, ca de fiecare data, cu multi prieteni dragi noua”, ne-a spus Jojo. “Ador Orasul Ingerilor. Poate si pentru ca atatia actori pe care-i pretuiesc au trait acolo. Bineinteles, exista diferente mari intre felul in care functioneaza societatea americana si mentalitatea romaneasca. Fiecare loc are farmecul lui insa si avem foarte multi prieteni americani care sunt indragostiti de Romania. Ceea ce-mi place enorm acolo este clima! E mereu cald, chiar si-n timpul iernii, iar vegetatia luxurianta nu paleste in nici o perioada a anului”.

A facut o pasiune pentru cumparaturi


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.