In aceasta zi va invitam sa va ocupati de finante si de tot ceea ce priveste viata practica si materiala intr-o maniera senina fara a va lasa prada furiei pentru anumite lucruri pe care le-ati neglijat pana acum. Dragostea va sustine si va da forta. Va sosi o veste de la persoane de departe sau demult uitate. Astazi puteti lua decizii importante pe plan profesional sau in afaceri, si mai ales aveti posibilitatea de a incasa niste venituri mai vechi. Aveti un cer favorabil si, pana si umorul vostru pare a se reintoarce in mod pozitiv. Aveti multa energie de dedicat, astfel incat veti ajuta o persoana sa depaseasca anumite dificultati. Jupiter va potejeaza in orice initiativa, zi optima. Atentie la lumea din jurul vostru, la schimburile poate prea intense cu cei ce va inconjoara. Ceva va deranjeaza si nu stiti ce este: incercati sa intelegeti. Clarificati pozitia voastra cu persoana iubita pentru ca se intrevede o mica neintelegere!

Berbec
Pozitie buna a planetelor care va face disponibili, draguti, afectuosi cu cine are nevoie de voi. Veti simti o usoara melancolie si asta va face sa suradeti si sa vedeti partile pozitive ale luc rurilor si ale vietii. Daca se intampla sa aveti o anumita emotie, priviti-o in fata, va va ajuta sa va intelegeti mai bine! Chiar si pietrele au nevoie de apa, deci lasati-va un pic dusi de dragoste, de dragalasenie si de sensibilitatea unei persoane care va sta aproape. Vorbiti cu cei ce inseamna mult pentru voi, nu lasati nimic sa va scape de sub control!

Taur
Saptamana a inceput in cel mai bun mod posibil si asa va continua. Farmecul vostru se intoarce puternic si castigator si veti avea mai multa incredere si simtul valorii personale. Multe persoane va vor cere parerea si voi o veti da cu seninatate si siguranta. Dragostea si serviciul, ambele sunt favorizate astazi, va simtiti mult mai bine si totul pare mai simplu. Daca simtiti energii negative care va dau tarcoale, luati masuri imediat intrucat sanatatea dumneavoastra este lipsita de aparare. Partenerul va iubeste mult, desi nu este foarte demonstrativ.

Gemeni
Creste valoarea pozitiva in activitatile curente, in chestiunile materiale si in organizarea practica; in acelasi timp aveti ajutorul apropiatilor, si reusiti sa va faceti acceptati de cine va intereseaza. Dobanditi un mai mare simt al valorii personale si al sensibilitatii voastre. Sentimentele se intorc in prim plan si va satisfac din plin. Va fi o zi de miercuri aflata sub semnul nervozitatii si al iritabilitatii; aveti nevoie de confruntari si de stimulari, dar atentie sa le cautati in persoana potrivita, altfel acest lucru va deveni o sursa de stres ulterior!

Rac
Visele pot astepta, concentrati-va pe realitatea cotidiana incercand cu timpul sa nu va obositi prea mult! Poate ati acceptat prea multe responsabilitati si prea multe sarcini, si astazi va dati seama de acest lucru. Sunteti atras de o persoana foarte diferita de voi, va fascineaza maniera sa de a comunica, modul de a se impune cu usurinta. Atentie sa nu cadeti intr-o capcana foarte bine intinsa si ascunsa!

Leu
Un moment important pentru astrele voastre este un moment important si pentru voi, acest lucru ameninta un pic sentimentul de incredere in sine si in comunicare pe toate palierele. In aceasta zi de miercuri aveti nevoie sa va gasiti sprijin in interior.