Tinerii romani pot face practica de vara in hotelurile elene in schimbul a 700 de euro pe luna.

Tinerii care studiaza in facultati de turism, economie, management, marketing, limbi straine, istorie, geografie sau sport pot face pract
Tinerii romani pot face practica de vara in hotelurile elene in schimbul a 700 de euro pe luna.

Tinerii care studiaza in facultati de turism, economie, management, marketing, limbi straine, istorie, geografie sau sport pot face practica de vara in hoteluri din Grecia, prin programul Happy Summer Greece, organizat de ICEPworld Romania. Studentii vor fi recrutati de compania internationala in cadrul unui tirg de joburi organizat la inceputul lui martie, cind vor fi scoase la concurs mai multe pozitii din domeniul hotelier. Oferta contine pozitii cum ar fi cele de receptioner, host/hostess, ospatar, ajutor ospatar, barman, bar asistent, salvamar, animator pentru copii, cameriste, ajutor bucatar, in hoteluri de 4-5 stele din insule cum ar fi Creta, Rhodos, Kos, Halkidiki, Santorini, Skiathos, potrivit ICEPworld Romania. Perioada minima pentru care se incheie contractele este de trei luni, dar se poate prelungi pina la sase luni.

Studentii care vor fi selectati la tirgul din primavara vor beneficia de un salariu cuprins intre 450 si 700 de euro pe luna, pentru un program de lucru de opt ore pe zi, 48 de ore pe saptamina, potrivit companiei. Se mai ofera cazare, masa si transport dus-intors, dar si servicii de asistenta permanenta din momentul inscrierii si pina la data intoarcerii in tara. De asemenea, tinerii care vor participa la programul ICEPworld Romania vor primi de la companie si doua nopti de cazare in Atena, pentru a putea vizita obiectivele turistice de acolo. In plus, participantii la program vor primi Manualul Studentului Happy Summer, un certificat de practica internationala, si recunoasterea competentelor dobindite in urma experientei, cu posibilitatea de a echivala astfel practica.

Studentii care sint interesati de oferta de joburi in hotelurile grecesti trebuie sa achite o taxa de 260 de euro, bani care pot fi platiti si in rate, iar inscrierea se face gratuit pe site-ul http://www.happysummer.ro sau personal la sediile si reprezentantele din Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Tirgu-Mures.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.