Media - Un nou cotidian de business
Al treilea cotidian de business din Romania s-a lansat oficial aseara. Cotidianul Fi­nan­ciarul, condus de Ga­briela Vranceanu Firea, vrea sa devina pana la sfarsitul anului liderul de piat
Media - Un nou cotidian de business
Al treilea cotidian de business din Romania s-a lansat oficial aseara. Cotidianul Fi­nan­ciarul, condus de Ga­briela Vranceanu Firea, vrea sa devina pana la sfarsitul anului liderul de piata. Politicieni (nu prea multi), finantisti (cat cuprinde), personalitati mondene, vedete tv, ziaristi. Toti au tinut sa fie prezenti luni seara la Sala New York a Hotelului Sofitel pentru a participa la lansarea oficiala a coti­dianului Financiarul, condus de Gabriela Vranceanu Firea si editat de SC Media Casa Press. Amfitrionul ceremoniei a fost nimeni altul decat Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In Gura Presei”, om de afaceri scapatat si, de altfel, unul dintre primii cititori. Mircea a prezentat si momentele artistice fie ca a fost vorba despre Florin Piersic Jr, Florin Chilian sau Maria Radu. Si pentru ca vorbeam de vedete, la gala au participat si colegi ai Gabrielei Vranceanu Firea de la Antena 1 si Antena 3: Alessandra Stoicescu, Lucian Mandruta, Mihai Gadea, Simona Gherghe, Daniel Capatos, Dan Constantin. Declaratii. “Ii invit pe consumatorii de presa economica sa citeasca Financiarul. Va asigur ca nu veti fi dezamagiti. Cuvintele noastre de ordine sunt profesionalismul, promptitudinea, energia si pretuirea fiecarui cititor in parte”, a declarat Gabriela Firea, director general Financiarul. “Obiectivul nostru este cucerirea pietei media financiare zilnice, pentru ca pe cea saptamanala am cucerit-o cu echipa Saptamanii Financiare. Avem de partea noastra trei atuuri: un trust puternic, o echipa valoroasa, energie pentru a ne impune ca lideri.” Edward Pastia, redactorul-sef al publicatiei, a aratat ca Financiarul isi propune sa faca cultura financiara, dar si sa aduca la suprafata genuri jurnalistice neglijate in ultima perioada. Spiritul optimist l-a caracterizat si pe Mihai Craiu, presedintele Media Consulta, compania care manageriaza spatiul publicitar, care l-a citat pe Bill Gates: “Cand eram tanar credeam ca puterea si banii ma vor face fericit. Asa a fost”. Artileria grea. Lumea finantelor si-a trimis si ea “artileria grea”: Adrian Vasilescu - consilierul guvernatorului BNR, Sergiu Oprescu - vicepresedinte Alpha Bank, Stere Farmache - presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Bogdan Baltazar - presedintele firmei de consultanta Baltazar, Bloom & Pirvulescu, Ionel Blanculescu - presedintele Companiei de Consultanta si Investigatii Financiare, Corneliu Cojocaru - director comunicare BCR, Luiza Sarpe - director de comunicare Rompetrol, Vladimir Alexandrescu - director de comunicare INS, Sorin Popa - vice­presedintele BRD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.