UniCredit Tiriac Bank, Romcard si Vodafone au dezvoltat un sistem care permite plata facturilor cu ajutorul cardului si a unui SMS.

Posesorii de carduri vor avea posibilitatea sa-si plateasca facturile Vodafone prin intermediul unui mesaj la *121#, anunta banca. UniCredit Tiriac Bank este prima banca ce accepta plati prin mesageria instant (USSD), conferind securitate superioara altor metode de plata posibile prin intermediul telefonului mobil. Platile sint permise pentru clientii Vodafone posesori de carduri emise in Romania, indiferent de banca emitenta, cu conditia sa fie inrolate in 3D Secure prin Romcard.

Inrolarea se poate efectua direct de catre clienti fara costuri suplimentare, prin intermediul referintelor existente pe website-ul Romcard. Clientii UniCredit Tiriac Bank isi pot inrola cardurile direct pe website-ul bancii. Plata poate fi efectuata doar de catre titularul contractului de servicii Vodafone, care trebuie sa fie si titularul cardului bancar.

Serviciul de plata a facturii Vodafone prin *121# nu necesita acces la Internet si este disponibil clientilor oriunde pe teritoriul tarii, in aria de acoperire a retelei, precum si in roaming, in retelele operatorilor care permit apelarea numerelor scurte de tipul *xxx#.