Curtea de Apel Brasov a admis, ieri, cererea de eliberare conditionata a politistului Cristian Cioaca, acuzat ca a violat corespondenta sotiei sale, Elodia Ghinescu. Cioaca a fost dus incatusat la Curtea de Apel Brasov care, dupa o ora de deliberari
Curtea de Apel Brasov a admis, ieri, cererea de eliberare conditionata a politistului Cristian Cioaca, acuzat ca a violat corespondenta sotiei sale, Elodia Ghinescu. Cioaca a fost dus incatusat la Curtea de Apel Brasov care, dupa o ora de deliberari, a decis scoaterea acestuia din arest. Politistul nu poate parasi arestul timp de 24 de ore de la aceasta decizie, pentru ca procurorii pot face recurs. Daca decizia Curtii de Apel va fi sustinuta si de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Cioaca va fi supravegheat pe intreaga perioada a eliberarii conditionate, nu va avea voie sa plece din tara si nici sa poarte orice fel de arma asupra lui. Avocatul politistului a povestit, ieri, ca Cioaca are grave probleme financiare, mai ales dupa ce a fost suspendat din postul de politist. Aparatorul acestuia spune ca majoritatea banilor clientului sau au fost cheltuiti, in ultima perioada, pe cautarile personale intreprinse pentru gasirea sotiei sale, Elodia, dar si pe numeroasele procese pe care le are. Mai mult, politistul sustine ca nu are bani nici macar sa angajeze o bona pentru fiul sau, Patrick.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.