Trei elevi din Craiova sunt cercetati pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si tentativa de uz de fals dupa ce au fost prinsi cu mai multe adeverinte medicale false. Acestia au fost surprinsi de catre jandarmi in timp ce completau pe o ban
Trei elevi din Craiova sunt cercetati pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si tentativa de uz de fals dupa ce au fost prinsi cu mai multe adeverinte medicale false. Acestia au fost surprinsi de catre jandarmi in timp ce completau pe o banca adeverinte medicale pentru a fi scutiti de la ore.

Trei adolescenti de la licee diferite din Craiova, cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, au fost surprinsi de catre o echipa de jandarmi in timp ce completau adeverinte medicale pentru a motiva absentele de la scoala.
„ In fata unei bisericii din centrul orasului se aflau pe o banca trei elevi, dintre care unul completa o adeverinta medicala. Altul avea deja o adeverinta completata cu care urma sa mearga la scoala pentru a motiva absentele”, a declarat purtatorul de cuvant al IJJ Dolj, locotenent Ion Tapu.

Tinerii voiau sa vanda alte adeverinte necompletate
in urma verificarii s-a stabilit ca elevul completase pe numele altui tanar o adeverinta medicala cu care acesta urma sa-si motiveze absentele la scoala din perioada 09 - 13.01.2008, sub pretextul ca fusese bolnav de & bdquo;viroza respiratorie forma febrila, cu recomandarea repaus la domiciliu (7-12 zile)“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.