Meseria lui Guo Shutong este mai putin obisnuita. Chinezul este... dresor de sobolani. Guo a inceput "sa antreneze" rozatoare in 1993. El le-a construit celor cinci sobolani pe care ii poseda casute din lemn pe care le-a legat intre ele cu sfoara, as

Meseria lui Guo Shutong este mai putin obisnuita. Chinezul este... dresor de sobolani. Guo a inceput "sa antreneze" rozatoare in 1993. El le-a construit celor cinci sobolani pe care ii poseda casute din lemn pe care le-a legat intre ele cu sfoara, astfel incat rozatoarele sa aiba unde sa execute figurile de echilibristica. "Rat City", oraselul in miniatura locuit de cei cinci sobolani, poate fi admirat in cadrul unei competitii ce se desfasoara in aceste zile in Wuqiao, provincia Hubei.

Japonia - Concediu pentru ranitii in dragoste
Angajatii unei companii de marketing din Japonia, care sufera in urma unei deceptii sentimentale, vor primi concediu platit pentru a-si putea reveni mai repede, relateaza site-ul Independent Online. Hime & Company, o companie din Tokio care obisnuieste sa ofere concediu si pentru cumparaturi in timpul sezonului de reduceri, a anuntat ca a luat aceasta decizie pentru ca angajatii raniti in dragoste sa sufere in liniste acasa si sa se intoarca proaspeti la serviciu. "Toata lumea trebuie sa ia o pauza atunci cand sufera de pe urma unei deceptii in dragoste. E ca si atunci cand ne imbolnavim", a declarat directorul firmei, Miki Hiradate.

Finlanda - O adolescentaa angajat ucigasi
O tanara finlandeza, in varsta de 16 ani, este suspectata ca a angajat ucigasi pentru a-si elimina mama, care a supravietuit insa tentativei de omor, relateaza AFP. Cinci persoane, intre care si o fata si un baiat de 19 ani, au fost acuzate de tentativa de omor si de complicitate la tentativa de omor. In timpul perchezitiei, in apartamentul unuia dintre presupusii criminali s-au gasit un calculator, harti si documente cu ajutorul carora s-a reconstituit firul evenimentului. De asemenea, anchetatorii au dat si peste o scrisoare in care tanara le propunea bani suspectilor ca sa ii omoare mama.

California - Automate pentru marijuana
In California au fost lansate automate pentru marijuana. Insa au acces la ele numai persoanele care au recomandare medicala. Astfel, cei care au o reteta din partea medicului sunt inregistrati, fotografiati si amprentati, dupa care le va fi inmanat un card cu care pot plati. "Aparatul este dotat cu un sistem de securitate, care, imediat dupa introducerea cardului, va verifica amprentele utilizatorului, iar camera de luat vederi ii va identifica chipul. Daca totul este in regula va fi eliberat si produsul", a declarat Vince Mehdizadeh, patronul unui plafar din Los Angeles.

Campanie - Posh se dezbracain scopuri caritabile
Victoria Beckham spera sa "anime" o campanie pentru prevenirea cancerului de piele, relateaza Rompres. Componenta formatiei Spice Girls a pozat nud pentru un tricou vandut in scopuri caritabile, in incercarea de a avertiza publicul in legatura cu pericolele expunerii prelungite la soare. "De cand ne-am mutat in California am realizat cat de important este sa te bronzezi corect. Cancerul de piele este o problema majora si am vrut sa atrag atentia oamenilor luand parte la initiativa lui Marc", a declarat vedeta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.