Daniela Gyorfi s-a intors recent dintr-o vacanta de cåteva zile pe care a petrecut-o in Germania, impreuna cu viitorul ei sot, George Tal. Cåntareata ne-a spus ca, de data aceasta, nu s-a dedicat cumparaturilor, asa cum obisnuieste in ex
Daniela Gyorfi s-a intors recent dintr-o vacanta de cåteva zile pe care a petrecut-o in Germania, impreuna cu viitorul ei sot, George Tal. Cåntareata ne-a spus ca, de data aceasta, nu s-a dedicat cumparaturilor, asa cum obisnuieste in excursiile sale in strainatate, ci a preferat sa se relaxeze intr-un spa. Surprinzator, artista nu a fost tocmai impresionata de serviciile nemtilor.

“Am stat vreo patru zile in Germania si cand am vazut cat de placut este sa lenevesti in spa, am uitat de cumparaturi. Nu am iesit decat atunci cand a trebuit sa cant. Hotelul unde am fost cazati avea un centru de frumusete cu solar, masaj, piscina cu apa termala. A fost foarte bine, dar sincer, mai bine ma simt in Romania. Cel mai mult imi place sa merg la Geoagiu Bai si la Felix. Conditiile nemtilor sunt bune, dar parca serviciile de la noi mi se par mai de calitate. Doar mancarea lor am apreciat-o mai mult, pentru ca e mai usoara, ei au mai multa grija la ce mananca”, ne-a declarat Daniela.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.