Se-ntampla si la case mai mari. Politistii britanici au confundat cativa copii romani cu niste cersetori Gafa de proportii a politistilor britanici, in timpul operatiunii de saptamana trecuta de la Slough. Dupa ce au intrat in forta peste un grup de
Se-ntampla si la case mai mari. Politistii britanici au confundat cativa copii romani cu niste cersetori Gafa de proportii a politistilor britanici, in timpul operatiunii de saptamana trecuta de la Slough. Dupa ce au intrat in forta peste un grup de romani, suspectat ca ar forta minori adusi ilegal in tara sa cerseasca, a iesit la iveala faptul ca zece dintre copiii de etnie rroma descoperiti in locuintele cercetate de politisti nu au nicio legatura cu traficul de carne vie si la data interventiei traiau linistiti alaturi de parintii lor, scrie cotidianul "Daily Mail". La finalul investigatiei de la Londra s-a hotarat scoaterea acestora din centrele de protectie a minorilor in care fusesera internati saptamana trecuta si incredintarea lor familiilor din care provin.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.