Selectionerul Romaniei a acceptat un meci, la sfirsitul lunii mai, cu Muntenegru, desi initial se temea de accidentari inaintea Euro 2008.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a incheiat contractele pentru ultimele doua partide amicale i
Selectionerul Romaniei a acceptat un meci, la sfirsitul lunii mai, cu Muntenegru, desi initial se temea de accidentari inaintea Euro 2008.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a incheiat contractele pentru ultimele doua partide amicale inaintea turneului final Euro 2008 cu Rusia si cu Muntenegru. Potrivit site-ului oficial al FRF, nationala lui Victor Piturca (foto) va intilni, pe 26 martie, pe Stadionul Steaua, reprezentativa Rusiei (ora de start va fi anuntata ulterior), iar in ziua de 31 mai, tricolorii vor juca, tot la Bucuresti (stadionul si ora vor fi stabilite tot ulterior), cu echipa Muntenegrului. In ceea ce priveste ultimul meci a fost un compromis facut de selectionerul Piturca deoarece acesta declarase in repetate rinduri ca refuza sa joace in luna mai de teama accidentarilor.

Plecarea nationalei spre Elvetia este prevazuta pentru ziua de 2 iunie. Pina atunci, pe 6 februarie, reprezentativa Romaniei va sustine, pe Stadionul Ramat Gan din Tel Aviv, de la ora 20.45, primul amical al anului impotriva nationalei similare a Israelului.

Adversarii nostri la turneul final au gasit parteneri mult mai puternici pentru pregatirea confruntarilor din grupe. Italia se va antrena cu parteneri latini, Portugalia, in februarie, si Spania, in martie. Nationala lui Raul si compania a fost aleasa si de Franta, pentru meciul din februarie, alti adversari fiind Anglia, in martie, si Ecuador, in mai. In sfirsit, Olanda incepe pregatirile cu Croatia (februarie), continua cu Austria (martie) si incheie cu Ucraina (mai).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.