"Inca nu am semnat nimic, sper insa sa se rezolve totul in aceasta seara (n.r. - aseara). Sunt bucuros pe de o parte, dar si trist, fiindca despartirea de Dinamo nu a fost usoara. Daca voi semna cu Duisburg, imi doresc sa marchez cat mai multe goluri
"Inca nu am semnat nimic, sper insa sa se rezolve totul in aceasta seara (n.r. - aseara). Sunt bucuros pe de o parte, dar si trist, fiindca despartirea de Dinamo nu a fost usoara. Daca voi semna cu Duisburg, imi doresc sa marchez cat mai multe goluri si astfel sa demonstrez si intr-un campionat puternic, asa cum este cel din Germania, ca sunt un atacant valoros. Da, sunt multumit, este o provocare noua pentru mine, pentru ca nu e un lucru putin sa joci in Bundesliga, chiar daca echipa trece printr-o perioada delicata acum, dar vreau sa accept aceasta provocare. Este un fotbal diferit fata de cel din Romania, de asta si plec. Daca nu credeam ca pot sa ma adaptez nu plecam. O sa fie mai greu la inceput, dar sper sa ma acomodez si sa marchez. E un lucru important ca mai joc cu inca doi romani, ma vor ajuta sigur sa ma integrez mai repede", a declarat Niculescu. Atacantul spune ca ii este greu sa se desparta de Dinamo, unde a trait cei mai frumosi ani. "Mi-a fost greu, sunt de atat timp aici, cea mai mare parte a carierei mele mi-am petrecut-o la Dinamo, au fost cei mai frumosi ani din cariera mea. Asta e clubul care imi va ramane toata viata in suflet. Colegii imi vor ramane, prietenii de la echipa, conducatorii, antrenorii si nu in ultimul rand suporterii. Le voi simti lipsa si o sa-mi fie dor de ei", a mai spus Niculescu.
"Am auzit ca Niculescu vine la noi. Zilele trecute m-a intrebat antrenorul despre calitatile lui. Avem mare nevoie de un atacant pentru ca doi sunt accidentati, iar al treilea este plecat la Cupa Africii pe Natiuni. Practic, stam intr-un singur varf, iar sambata se reia campionatul", a declarat Tararache, vice capitanul lui Duisburg. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.