Decizie provizorie
“Curtea de Apel Brasov admite cererea de eliberare provizorie a inculpatului Cristian Cioaca (foto), sub control judiciar”, a spus ieri ju­de­catorul Nicoleta Tant, moment in care procurorul de sed
Decizie provizorie
“Curtea de Apel Brasov admite cererea de eliberare provizorie a inculpatului Cristian Cioaca (foto), sub control judiciar”, a spus ieri ju­de­catorul Nicoleta Tant, moment in care procurorul de sedinta, Ioan Carlan, a pastrat tacerea si nu a declarat recurs instantaneu, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie rezervandu-si dreptul de a declara recurs in termenul legal de 24 de ore. Judecatorul i-a invederat in schimb inculpatului sa nu pa­raseasca teritoriul Romaniei fara aprobarea instantei, sa se prezinte la organul de cercetare penala cand este chemat, sa se prezinte la orga­nul de politie cand este cautat, sa nu-si schimbe locuinta fara instiin­tarea instantei, sa nu poarte arme, sa nu ia legatura cu Nitu Breazu, Nitu Emilia si cu familiile acestora, deci sa nu intreprinda nici o actiune care ar interfera cu ancheta judiciara in cazul e-mail-urilor Elodiei. In sfarsit, Cristian Cioaca si-a intemeiat pledoaria pe necesitatea de a fi langa fiul sau. Cazul Cioaca a fost ieri amplu dezbatut pe fond, ju­decatorul insistand asupra soartei micului Patrick. Cioaca a declarat totusi, surprinzator, ca nu poate plati o bona pentru a tine copilul la Brasov, desi la sfarsitul lunii septembrie 2007 avea 700 de milioane lei vechi in cont si l-a imprumutat pe Nitu cu 100 de milioane, bani pe care i-a recuperat. Inalta Curte de Casatie si Justitie are termen 48 de ore dupa declararea recursului Parchetului, sa stabileasca data sedintei de judecata in cazul Cristian Cioaca, la Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.