Traian Basescu a aprobat, cand era ministru al Transporturilor, survolul si aterizarea la Baneasa a sapte aeronave civile ale companiei. Acestea au stat in aeroportul Baneasa in perioada 29 martie-5 mai 1999, altfel fiind expuse riscului de a fi dist
Traian Basescu a aprobat, cand era ministru al Transporturilor, survolul si aterizarea la Baneasa a sapte aeronave civile ale companiei. Acestea au stat in aeroportul Baneasa in perioada 29 martie-5 mai 1999, altfel fiind expuse riscului de a fi distruse in bombardamente, in perioada conflictelor militare de la sfarsitul anilor '90. Jurnalistii care au insotit delegatia oficiala nu au avut acces la intalnire, dar, conform unor membri ai delegatiei romane, citati de Mediafax, seful statului a primit de la directorul companiei aeriene o pictura naiva reprezentand o casa. Despre prietenia Basescu-Tadici cititi in pagina 7 (A.H.)
Fotodocument: Aeronavele companiei JAT, stationate pe aeroportul Baneasa in perioada 29 martie-5 mai 1999


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.