Muncesc pe branciIn cantonamentul din Cipru, antrenorul Marius Lacatus a inceput de ieri seria antrenamentelor intense si de mare angajament fizic. Astazi, stelistii au un meci amical cu letonii de la Metalurgs Liepajas.

Meciul cu campioana Letoniei, Metalurgs Liepajas, care va prilejui si debutul atacantilor sud-americani, Pepe Moreno, Andres Mendoza, Dayro Moreno, este programat de la ora 17:30, urmand a fi transmis in direct pe sport.ro si pe site-ul oficial al ros-albastrilor, www.steauafc.com.

INTERES. Patronul Gigi Becali si-a anuntat deja prezenta la amicalul de astazi, care se va desfasura la Larnaca. "Abia astept sa-i vad in Cipru pe noii jucatori. Ma duc acolo sa vad tactici, formule de echipa. Ma bucur ca am scapat de toti jucatorii care nu erau de Steaua, ca am facut curatenie. Am adus jucatori de valoare si vom spulbera tot”, a declarat boss-ul din Ghencea. Altfel, primele minute ale antrenamentul de ieri dimineata al Stelei s-au desfasurat pe o ploaie torentiala. Sedinta de pregatire s-a axat cu preponderenta pe exercitii fizice, care au inclus trei circuite de forta pe teren, de rapiditate si de viteza.

Vali Badea: "Trebuie sa tinem steagul sus!”Atacantul Stelei, Valentin Badea a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre visurile sale: "Imi doresc din tot sufletul sa iau primul titlu cu Steaua in acest an. Trebuie sa tinem steagul sus. Daca reusim sa invingem in primele patru etape, va fi greu si pentru lider. Vor incepe si acolo discutiile daca vor pierde la noi. CFR nu va castiga in Ghencea. Va spun sigur. Steaua are cel mai puternic lot, este o concurenta mult mai mare pe posturi, si se va demonstra in acest retur”, a declarat atacantul stelist.