Impresionat de jocul actoricesc al lui Scarlett Johansson din filmul "Pierduti printre cuvinte", regizorul Michael Bay a hotarat sa o distribuie pe tanara americanca in ultima sa productie. Astfel, daca Scarlett va accepta, ii va da viata pe marele
Impresionat de jocul actoricesc al lui Scarlett Johansson din filmul "Pierduti printre cuvinte", regizorul Michael Bay a hotarat sa o distribuie pe tanara americanca in ultima sa productie. Astfel, daca Scarlett va accepta, ii va da viata pe marele ecran celebrei printese Diana. "Pentru rolul principal, s-a gandit la Scarlett, actrita lui preferata, care da dovada de versatilitate si talent", a explicat un apropiat al lui Bay. Pana sa se decida, insa, daca o va interpreta sau nu pe printesa Diana, Johansson este extrem de implicata in campania electorala din Statele Unite. Recent, ea a declarat ca si-a daruit inima candidatului democrat Barak Obama.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.