Actrita Sarah Jessica Parker, Carrie din "Totul despre sex", nu inceteaza sa socheze, fie ca este vorba despre vestimentatie, fie despre declaratii. Recent, ea nu s-a sfiit sa ii povesteasca sotului, actorul Matthew Broderick, ca a facut o adevarata
Actrita Sarah Jessica Parker, Carrie din "Totul despre sex", nu inceteaza sa socheze, fie ca este vorba despre vestimentatie, fie despre declaratii. Recent, ea nu s-a sfiit sa ii povesteasca sotului, actorul Matthew Broderick, ca a facut o adevarata pasiune pentru presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Sarah i-a explicat lui Matthew ca a gasit in liderul de la Paris echivalentul ideal in viata reala al personajului "Mr. Big" din serialul in care joaca. "Sarkozy e Mr. Big. Au existat intotdeauna in viata mea tot felul de barbati, chiar si cu 20 de ani mai mari decat mine, care m-au facut sa ma indragostesc. Presedintele Frantei e unul dintre ei", a marturisit vedeta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.