Locatie. Biletul a fost jucat la o agentie de pe soseaua Mihai Bravu, din Bucuresti Un jucator la loto este, de aseara, mai bogat cu peste 12 milioane de euro. El a intuit toate cele sase numere norocoase, iar astfel a reusit sa puna mana pe cea mai
Locatie. Biletul a fost jucat la o agentie de pe soseaua Mihai Bravu, din Bucuresti Un jucator la loto este, de aseara, mai bogat cu peste 12 milioane de euro. El a intuit toate cele sase numere norocoase, iar astfel a reusit sa puna mana pe cea mai mare suma de bani scoasa vreodata la bataie de Loteria Romana. Numerele care i-au schimbat destinul fericitului jucator sunt 36, 6, 47, 24, 20 si 2. Biletul castigator a fost cumparat de la Agentia nr. 72095, situata pe soseaua Mihai Bravu din sectorul 2 al Capitalei. Baftosul a completat talonul care avea sa-l faca milionar in euro pe ultima suta de metri, mai precis ieri, la ora 12.23, cu numai o ora si jumatate inainte de inchiderea agentiilor loto. El a investit in bilet o suma modica, numai 13,3 lei, jucand trei variante simple. Dupa deducerea impozitului, cel care a inhatat marele pot va ramane in cont cu peste 9 milioane de euro. Penultimul mare castigator a luat "doar" 10,4 milioane de euro La 6/49 nu se mai castigase un premiu de o asemenea valoare de aproximativ cinci luni, mai exact din vara anului trecut, de pe data de 26 august 2007. Atunci, la mijloc au fost 10,45 milioane euro. La momentul respectiv, a fost cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane. CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, identitatea norocosului de atunci. Era vorba despre un politist comunitar din Calarasi, in varsta de 24 de ani. Cristian Gabriel Constantin este casatorit si, la acea vreme, asteapta sa devina tata. A doua zi dupa ce a aflat ca a castigat 10,5 milioane de euro, el a intrat in concediu, apoi si-a cumparat o masina Opel si a plecat cu sotia in vacanta, in Grecia, acolo unde si-a cumparat un imobil de lux. Dupa ce a intrat in posesia banilor, barbatul nu a spus nimanui despre norocul care a dat peste el. Abia dupa ce cotidianul CANCAN a publicat primul material despre el, si-a anuntat familia ca a devenit un om foarte bogat. De teama ca vecinii vor da buzna peste socrii sai, cerandu-le bani, politistul comunitar si-a angajat bodyguarzi inarmati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.